Thursday 8 July 2010

Αστικές Παρεμβάσεις

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,


Η Σχεδία σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή για τη δημιουργία και υλοποίηση τριών αστικών παρεμβάσεων σε τρείς διαφορετικές τοποθεσίες στη Λευκωσία.


Η εμπειρία θα είναι μοναδική. Θα συνεργαστείτε με άτομα από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους και με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Το γενικό θέμα το οποίο θα σας απασχολήσει είναι

'οι χώροι που υπάρχουν ήδη και δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν ορισμένες ανάγκες της κοινότητας αλλά δε χρησιμοποιούνται σωστά'.


Η Σχεδία θα διαλέξει 15 άτομα τα οποία θα χωριστούν σε 3 ομάδες.

Στην κάθε ομάδα θα ανατεθεί μια τοποθεσία και το 'πρόβλημα' το οποίο αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος χώρος. Οι παρεμβάσεις θα λάβουν χώρα στις αρχές Νοεμβρίου 2010.


Αν η πρότασή μας ακούγεται ενδιαφέρουσα και θα θέλατε να θέσετε τα δημιουργικά σας κύτταρα σε εγρήγορση, θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα με τα στοιχεία σας και μια σύντομη δήλωση εξηγώντας μας γιατί πιστεύετε ότι είστε το κατάλληλο άτομο και τι θα μπορούσατε να προσφέρετε στην ομάδα.


Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής λήγει την

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010. Οι συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν

στις αρχές Αυγούστου 2010.


Μπορείτε να στέλνετε τις δηλώσεις συμμετοχής στο hello@weareschedia.com καθώς και οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις για τη Σχεδία και το εγχείρημά μας.


Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.